Se Jarre direkte fra Monaco her

I anledning den kongelige bryllupet til Prins Albert II av Monaco og Charlene Wittstock holder Jean Michel Jarre en utendørskonsert i Monacos havneområde 1. juli. Konserten er gratis for publikum og kan også sees på nettet!

Jean Michel Jarre har aldri holdt en utendørskonsert på den franske riviera før, men når Prins Albert og Charlene Wittstock gifter seg slår de på stortromma og byr hele verden på en gratiskonsert med Frankrikes synthkonge. Konserten kan sees direkte på Euronews men også her på http://www.jarre.no hvor sendingen starter kl 2100 og selve konserten kl 2200.

Konserten filmes i HD med 18 kameraer, som behøves for å fange inn den 200 meter brede og 35 meter høye scenen. Jarre har lovet et «glamorøst, high-tech rock & roll show» med storskjermvideo, laser, fyrverkeri og selvsagt verdens fineste musikk!

Sendingen starter 1. juli kl 2100.


Bli gratis medlem i Jean Michel Jarre Fanklubb Norge for å motta alle detaljer via epost før, under og etter at ting skjer i Jarres verden! 🙂

5 kommentarer om “Se Jarre direkte fra Monaco her

Legg til din

      1. Passordet skulle vært sendt ut i medlemseposten sammen med selve nyheten. Medlemsepost mottar du via Yahoogroups, og der har jeg sendt ut en påminnelse om passordet nå.

      2. Forresten Sondre, man får ikke passordet ved innmelding. Man får det i hver nyhetsepost fordi passordet kan være ulikt for hver nyhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: