Jarre-vorspiel 2011

Tradisjonen tro arrangerer fanklubben Jarre-vorspiel i forkant av Jarres konsert i Oslo Spektrum 26. oktober. Møt opp på Queens Pub!

Sted: Queens Pub i Brugata 14 i Oslo, rett bak Spektrum
Tid: 1600 – 1830 onsdag 26. oktober
Pris: Gratis

Program:

1600 – 1830: Utstilling av Jarre-suvenirer og samleobjekter
1630 – 1700: Jarre-Quiz (og premier til vinneren!)
1700 – 1800: Konsert med Glenn Main

Forøvrig sosialt samvær, drikke og bamsemums til alle oppmøtte!

Konserten med Glenn Main er spesialbestilt for dette vorspielet, og inneholder ekte laserharpe, lasershow, Theremin, synther, og selvsagt Jarre-musikk. Faktum er at Glenn Main kommer til å spille de låtene Jarre IKKE spiller på konserten samme kveld, dermed får du full pakke – dine favoritter, og Jarre sine! Du kan til og med ønske deg låter fra Jarres repertoar, og Glenn Main vil i samråd med fanklubben lage en sprek låtliste. I tillegg blir det Glenn Mains egne låter fra hans tre album.

Du sender helt enkelt din «drømmelåtliste» til glennfolkvord alfakrøll hotmail.com og vi skal prøve å ta hensyn til dine ønsker. Send meg en epost så snart du kan; Glenn Main må jo øve inn musikken på forhånd!

Dette blir det tøffeste og største Jarre-vorspielet noensinne! Ta med deg alle venner og bekjente som skal på Jarre-konsert og stikk innom Queens Pub fra kl 1600 på selve konsertdagen. Vorspielet er åpent for alle.

OBS: Queens Pub har 20 års aldersgrense, men barn i følge med voksne slipper inn, så lenge de voksne drikker brus! Tenåringer uten voksent følge kan spørre pent i døra om å få komme inn.

Send/post denne meldingen over alt for Jarre-fans ferdes! Du behøver ikke melde deg på vorspielet, men jeg setter pris på en epost uansett! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: