Om fanklubben

Den norske Jean Michel Jarre-fanklubben (JMJ FKN) ble startet i mai 1993 og har eksistert uavbrutt siden da. Vi er dermed verdens eldste nålevende Jarre-fanklubb!

I de første tiårene av Jarres karriere var det relativt lite informasjon om Jarre i mediene, spesielt i de norske, og internett fantes ikke. Fanklubben fikk derfor raskt medlemmer fra hele landet, samt i Sverige og Danmark. I den «klassiske» perioden på 90-tallet var det opp til 350 medlemmer. I dag har vi 318 medlemmer, og du må gjerne invitere dine Jarre-venner!

Fanklubben utga fra juli 1993 medlemsbladet IMAGES, som kom ut jevnlig fram til 1999, da web og epost tok over. Bladet inneholdt nyheter, anmeldelser, dokumentariske artikler og kommentarer om alt som vedrørte Jarres musikk, konserter og øvrige arbeid. Fankluben ble startet av Glenn Folkvord, som fortsatt driver den, og frilanserne Martin Wright, Bjørn Torkel Dahl, Lars Erich Lundh, Steinar Larsen og Dag Blomberg.

I dag publiserer vi nyheter via epost til medlemmer, men vi arrangerer også turer til konserter, og har utviklet prosjekter som Jarre Forever og Polar Prize Petition, samt informerer media om viktige Jarre-nyheter.

Medlemskap er gratis og det er medlem via email på epostlista vår som er selve medlemskapet. Hvis du følger oss på Facebook, får du «bare» kortere meldinger og de aller viktigste nyhetene.

Alle fans som forstår/leser norsk språk kan bli medlem. Det meste av innholdet publiseres nemlig på norsk. Vi har også medlemmer i Danmark og Sverige.

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: